Bowers & Wilkins lanceert uitgebreide Music App voor Formation-speakers

15 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
bowers-wilkins-formation-new

Gebruikers van de Bowers & Wilkins Formaten speakers moesten het sinds de lancering van de audioproducten doen met de vrij simpele Home-app, maar daar komt nu eindelijk verandering in. Het van origine Britse bedrijf introduceert nu de Music-app voor Formation-speakers.

De Bowers & Wilkins Music-app is de app waar eigenaren van het Formation-systeem waarschijnlijk lang naar uitgekeken hebben. Deze app bevat namelijk integratie van Qobuz (inclusief hi-res, 24-bit 96kHz bestanden), Tidal, TuneIN en SoundCloud. Later worden er nog meer diensten aan de app toegevoegd.

De Music-app verzamelt alle muziek uit de door jouw gekoppelde diensten en toont deze in een elegante en eenvoudige te bedienen interface. Hier kom je albums, losse nummers, afspeellijsten en radiostations tegen. Daarnaast biedt de app gepersonaliseerde suggesties voor muziek en is er een door Bowers & Wilkins geselecteerde afspeellijst.

Voorheen moesten eigenaren va een Bowers & Wilkins Formation audioproduct hun favoriete muziek streamen via Spotify (Connect), AirPlay 2 of Roon. De Home-app was met name gericht op de installatie van de speakers en was nog ver weg van een complete app waarmee al je favoriete muziek bediend kan worden.

De Bowers & Wilkins Music-app brengt hier nu verandering in, voor zowel iOS- als Android-gebruikers. In eerste instantie wordt de app naast de bestaande Home-app gebruikt, waarmee nog steeds apparaten geïnstalleerd dienen te worden. Binnenkort wordt ook die functionaliteit overgeheveld naar de Music-app.

bowers-wilkins-formation-new
Lees ook
Audio 03 maart 2021

Bowers & Wilkins Formation: alles wat je moet weten over dit high-end multiroomsysteem


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)