Bluesound lanceert Pulse Soundbar+ met Dolby Atmos

18 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Bluesound Pulse Soundbar+ 2

Bluesound heeft zijn assortiment met draadloze audioproducten deze week verder uitgebreid. Het bedrijf komt met de Pulse Soundbar+, een premium model dat ondersteuning biedt voor Dolby Atmos en voorzien is van een '3D immersive audio engine'.

De Pulse Soundbar+ is volgens Bluesound de overtreffende trap van de Pulse Soundbar 2i. Het nieuwe model ondersteunt de weergave van Dolby Atmos en 24-bit hi-res audio, heeft een vermogen van 120 Watt, biedt multikanaals audio en kan in een witte of zwarte variant aangeschaft worden Daarbij heb je de keuze om de soundbar aan de muur te hangen middels de meegeleverde beugel of op de meegeleverde standaard te zetten.

Bluseound belooft een breder, hoger en indrukwekkender geluid uit de Pulse Soundbar+. De speaker is hiervoor volledig opnieuw ontworpen, maakt gebruik van geavanceerde DSP processing en beschikt over een krachtige ARM Cortex A53 Quad-Core chipset. In de behuizing zien we acht drivers terug. Voor extra lage tonen kun je een Pulse Sub+ subwoofer koppelen en voor optimaal surroundgeluid kun je twee Pulse Flex 2i speakers koppelen. Twee WiFi-chips moeten ervoor zorgen dat audio stabiel en zonder lag gestreamd kan worden.

De Pulse Soundbar+ beschikt over diverse aansluitingsmogelijkheden. Zo komt de speaker met HDMI eARC, Apple AirPlay 2, aptX HD bluetooth, een optische ingang, RCA-poorten, USB en natuurlijk toegang tot het BluOS platform van Bluesound zelf. Met touch-knoppen aan de voorzijde kan de soundbar bediend worden, maar natuurlijk is bediening middels je smartphone of spraakassistenten SiRi, Alexa en Google ook mogelijk.

Advertentie

De Bluesound Pulse Soundbar+ wordt vanaf april 2021 op de markt verwacht in een zwarte en witte variant. De witte versie kost 1.099 euro, terwijl de zwarte variant 999 euro kost.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)