ArtSound kondigt de Lightbeats M- en Lightbeats L-speakers aan

22 september 2021 1 Minuut 0 Reacties
artsound-1

Artsound lanceert twee nieuwe draagbare bluetoothspeakers: de Lightbeats M en zijn grotere broer Lightbeats L.

De nieuwe bluetoothspeakers van Artsound zijn compact, robuust en draagbaar en beschikbare over led-lampjes die reageren op de muziek. De Lightsound M en L zijn bovendien bestand tegen water, dankzij de ipx6-certificering.

Nieuwe speakers van Artsound

Beide speakers van het bedrijf beschikken over een tweewegaudiosysteem. De Artsound Lightspeaker M is geschikt voor ruimtes tot 35 vierkante meter, terwijl de L tot vijftig vierkante meter gebruikt kan worden. De M heeft twee keer twee bassdrivers, terwijl de L twee keer drie bassdrivers heeft. Het RMS-vermogen van de kleine speaker ligt op 20 watt, het maximum vermogen op 40 watt. Bij de L liggen die cijfers op 40 en 60 watt.

Ze hebben allebei een audiojack en beschikken natuurlijk over bluetooth, versie 5.0. Ook hebben ze een usb-poort waarmee je je telefoon kunt opladen. De Lightspeaker L heeft daarnaast ruimte voor een micro-sd-kaart tot 32 GB, waar je muziek op kunt opslaan. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, paars, rood, geeld, groen en wit. De accu in de M heeft een vermogen van 2.200 mAh; in de L zit er één van 3.000 mAh. Ze worden tevens allebei geleverd met een usb-kabel voor het opladen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Artsound Lightbeats M en Lightbeats L zijn vanaf nu verkrijgbaar voor respectievelijk 79,99 en 99,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)