Apple geeft vierde publiek bèta vrij van iOS 11 voor iPhone en iPad

10 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iOS-11-1

Apple heeft deze week wederom een update uitgebracht voor de publieke bèta van iOS 11, nu te downloaden voor iPad en iPhone. Je moet je hiervoor wel hebben aangemeld voor het bèta-programma. Heb je dat nog niet gedaan, dan is dat nog steeds mogelijk.

Download de vierde publieke bèta van iOS 11

Apple heeft deze week de vierde versie van de iOS 11-bèta vrijgegeven voor iPhone en iPad. Hierdoor zijn de mensen die niet staan ingeschreven als ontwikkelaars, in staat om de nieuwste iOS-software uit te proberen. Houd er echter altijd wel rekening mee dat bèta-software mankementen kan hebben en je toestel vreemd kan laten reageren. Ook kunnen applicaties zichzelf zomaar afsluiten, is de accuduur vaak allerminst optimaal en kan het zijn dat de geleverde prestaties over het algemeen zullen tegenvallen.

Nog steeds geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. iOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)