Doe mee en win een Samsung The FreeStyle-projector met accu

23 maart 2024 2 Minuten 2 Reacties
Samsung The Freestyle projector

Samen met Samsung geven we de komende week drie Samsung The FreeStyle-projectors weg. Wil jij ook kans maken? Lees dan snel verder.

Gamen op een immens scherm in de woonkamer, koken met de hulp van een YouTube-kok, of die Netflix-hitfilm gezellig samen bekijken in een vakantiehuis? Met de draagbare én slimme The FreeStyle-projector van Samsung kan het. Doe mee met deze wedstrijd en je haalt misschien wel een van de drie exemplaren die we samen met Samsung te geef hebben!

The FreeStyle is niet zomaar een projector. Het is een uniek en handig toestel waarmee je overal en altijd een groot beeld op een muur kunt toveren. Hoe groot? Wat dacht je van 100 inch diagonaal? Een stopcontact? Dat heb je niet nodig dankzij de optionele accu (die de prijswinnaars wél bij hun toestel krijgen!). Het slimme design laat ook toe om The FreeStyle te kantelen, zodat je even makkelijk op een muur als op het plafond projecteert. Enne… de ingebouwde intelligente software past automatisch het beeld aan voor de beste beeldkwaliteit!

Op The FreeStyle draait bovendien de bekende Tizen Smart TV-software die je ook vindt op de televisies van Samsung. Je hebt dus geen extra apparaten of mediaspelers nodig, Netflix, Disney+ en talloze andere streamingdiensten kun je gewoon zo gebruiken. Reken daarbij op puik geluid, geleverd door de indrukwekkende 360°-speaker die in The FreeStyle is ingebouwd. Wil je toch even je Switch aansluiten om met de vrienden te gamen? Dan sluit je de console gewoon via de HDMI-ingang aan. Super veelzijdig dus, deze Samsung The FreeStyle 2nd Gen. Klinkt goed? Doe dan zeker mee met de prijsvraag! Dankzij Samsung maak je kans op een van drie The FreeStyle-projectors (twv 719 euro) plus een The FreeStyle Battery Case (twv 149 euro)!

Doe mee en win!

Wil jij een van de drie Samsung The FreeStyle-projectors met accu winnen? Dan kun je meedoen aan onze prijsvraag op onze speciale pagina. Het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op de vraag en je gegevens achterlaten. Over een week kiezen we de winnaar uit alle juiste antwoorden en nemen we contact op. Succes!

Reacties (2)