Asus onthult O!Play BDS-700 3D Blu-ray speler

06 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Asus-BDS-700

Asus heeft tijdens de CeBIT in Hannover haar nieuwste media speler in de vorm van de O!Play BDS-700 3D Blu-ray speler onthult. Deze speler wordt toegevoegd aan de O!Play serie van het merk en bevat Qdeo video processing, upscaling van 480P DVD content en ondersteuning voor 3D Blu-ray weergave. Volgens Asus ondersteunt de speler nagenoeg alle video, audio en afbeelding bestanden waardoor het een echte multimedia speler is.

Asus heeft tijdens de CeBIT in Hannover haar nieuwste media speler in de vorm van de O!Play BDS-700 3D Blu-ray speler onthult. Deze speler wordt toegevoegd aan de O!Play serie van het merk en bevat Qdeo video processing, upscaling van 480p DVD content en ondersteuning voor 3D Blu-ray weergave. Volgens Asus ondersteunt de speler nagenoeg alle video, audio en afbeelding bestanden waardoor het een echte multimedia speler is.

Wat de audio betreft biedt de O!Play BDS-700 Blu-ray speler 7.1 kanaals surround sound decoding in Dolby TrueHD of DTS-HD Master Audio, en de speler heeft een onafhankelijke audio-only HDMI poort die volgens Asus verbeterde high definition audio prestaties door een speciaal gewijd garandeert.

Ook biedt de BDS-700 ondersteuning voor bediening met een smartphone – met compatibiliteit voor iPhone, Android, Windows Phone 7, BlackBerry en Symbian. Via de USB poort kan content direct afgespeeld worden op de speler en via de Wifi functie met DLNA ondersteuning kun je draadloos bestanden binnen je thuisnetwerk streamen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)