Panasonic begint Avatar 3D Blu-ray promotie

30 oktober 2010 1 Minuut 2 Reacties
Panasonic-3DTV-flyer

Panasonic 3D TV eigenaren en potentiële 3D TV eigenaren kunnen komende december een aardige traktatie van het merk verwachten. Panasonic zal, in ieder geval in Amerika, Panasonic 3D TV kopers exclusief voorzien van de Avatar 3D Blu-ray disc. Hoewel dit niemand helpt die dit jaar een 3D TV van een ander merk gekocht heeft laten de flyers die gesport zijn bij Best Buy (Amerika) zien dat consumenten die in december een Panasonic 3D TV aanschaffen ook nog een gratis 3D bril bij hun aankoop krijgen, terwijl alle Panasonic 3D TV eigenaren - zowel oud als nieuw - de 3D Blu-ray versie van Avatar kunnen krijgen door middel van het 'Viera 3D TV Loyalty Program'.

Hierboven zie je de flyer die bestemd is voor Amerikaanse winkels. Deze actie zal ook in Nederland gelanceerd worden, maar de details kunnen verschillen. Zo krijg je nu in Nederland al twee 3D brillen bij de aankoop van een Panasonic 3D TV.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Andries

Andries
14 november 2010 om 15:21

Heb 4 weken geleden een nieuwe Panasonic 3D TV gekocht….bevalt zeer goed.
Mijn vraag;…….Heb ik nu ook recht i.v.m. de actie van Panasonic op een gratis 3D blu-ray speler plus de 3D film van Avatar…..?????

Inloggen


15 november 2010 om 15:00

Als het goed is gaat dit wel onder het Loyalty programma van Panasonic vallen, maar ik zou hier voor de zekerheid even navraag voor doen bij Panasonic zelf.

Inloggen