Yale introduceert smarthomebeveiligingscamera’s voor buiten

01 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
yale-buitencamera

Yale, een fabrikant van slimme beveiligingsproducten, heeft donderdag de Smart Home beveiligingscamera aangekondigd. Met de camera ben je in staat om bijvoorbeeld je tuin in de gaten te houden en meldingen te krijgen als er beweging wordt geregistreerd.

Dit is de Yale Smart Home beveiligingscamera voor buiten

Beveiligingsspecialist Yale heeft een nieuwe toevoeging aan het Smart Living-assortiment gepresenteerd: de Smart Home beveiligingscamera. Wanneer je dit apparaat buiten op een goede plek ophangt, dan kun je bijvoorbeeld je tuin in de gaten houden en meldingen krijgen wanneer er bewegingen worden geregistreerd. Ook kun je natuurlijk op je smartphone, of nu thuis bent of of juist onderweg, livebeelden bekijken. Daar heb je de Yale View-app voor nodig, evenals een stabiele wifi-verbinding.

Je kunt direct beelden bekijken in hd-kwaliteit via je beveiligingscamera. En met de afspeelfunctie kun je beelden van een eerdere datum terugkijken. Beveiliging is natuurlijk van groot belang. Daarom zorgt Yale ervoor dat ook de Smart Home beveiligingscamera standaard met een wachtwoord is beveiligd. Verder neemt de camera op in 1080p en is er een digitale zoomfunctie die tot zestien keer in kan zoomen. De camera is weerbestendig, heeft een verbeterd nachtzicht van dertig meter en is te koppelen aan het Yale-beveiligingssysteem.

Reacties (0)