Yale breidt Smart Living-assortiment uit met twee camera’s

01 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
yale-smart-home-all-in-one-camera

Yale kondigt twee Smart Living-camera's aan: Smart Home All-in-One-buitencamera en de Smart Home WiFi-camera voor binnen. De camera’s werken zelfstandig, maar kunnen ook gekoppeld worden met andere beveiligingsproducten van hetzelfde merk.

Twee camera’s van Yale Smart Living

De Yale Smart Living Smart Home All-in-One-buitencamera is voorzien van een ingebouwde spotlight en sirene, die allebei op beweging kunnen reageren. Als er iets gebeurt, krijg je daar direct een melding van. Binnen de Yale-app krijg je toegang tot live beelden en gesprekken in realtime (dankzij de speaker en microfoon in de camera). Gebruikers kunnen de camera opnemen in het Smart Home-ecosysteem van Yale, maar kunnen hem ook los gebruiken. Bovendien is er ondersteuning voor Amazon Alexa en de Google Assistent.

Dan is er nog de camera voor binnen, de Yale Smart Living Smart Home WiFi-camera. Je kunt de live beelden in een resolutie van 1080p bekijken en koppelen aan een optionele bewegingssensor. Daarnaast is er ook een spreek- en luisterfunctie en kun je opgenomen camerabeelden opnemen en afspelen door een sd-kaart te gebruiken. Ook deze camera biedt ondersteuning aan voor Amazon Alexa en Google Assistent. Voor beide apparaten geldt dat de app je stapsgewijs door het installatieproces zal leiden. Wel zo fijn.

Reacties (0)