Woonveilig brengt slimme Buitensirene met Alarmlicht uit

16 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
woonveilig-buitensirene

Woonveilig presenteert een slimme buitensirene met alarmlicht, waardoor gebruikers meteen kunnen laten zien dat hun huis beveiligd is. Het installeren en in gebruik nemen van de sirene moet eenvoudig en intuïtief genoeg zijn voor iedereen, laat het bedrijf weten.

Buitensirene met Alarmlicht van Woonveilig

Zichtbare beveiliging moet voorkomen dat inbrekers toeslaan. Desondanks lijken niet veel mensen gebruik te maken van externe beveiliging, omdat die producten er vaak niet mooi uitziet of lastig op te hangen zijn. Woonveilig wil dit veranderen met de Buitensirene met Alarmlicht. Door een speciaal ontwerp klemt het apparaat zichzelf met twee schroeven vast aan de gevelmuur. Alle voorkeuren, zoals de duur van het sirenegeluid, stel je via je account draadloos en online in. De installatie duurt daardoor nog geen tien minuten, luidt de belofte.

In een alarmsituatie ontvang je direct een bericht op je mobiele telefoon en belt de online alarmcentrale van Woonveilig met alle opgegeven contactpersonen. Dat kunnen buren of familie zijn, maar ook een professionele beveiliger. De Woonveilig Buitensirene met Alarmlicht geeft een luide sirene van 104 dB af en laat een duidelijk flitslicht zien. De ingebouwde accu moet overigens jaren meegaan. Het Nederlandse weer is als uitgangspunt genomen voor de uv- en weerbestendige materiaalkeuze, waardoor het apparaat er ook prima uit blijft zien.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)