WiZ lanceert nieuwe producten, waaronder Neon flex lichtstrip en tuinpaal

15 juni 2023 1 Minuut 0 Reacties
WiZ_Neon_lifestyle 2

Signify introduceert deze week een aantal nieuwe producten in het assortiment van WiZ, het merk voor slimme verlichting op basis van WiFi. Het assortiment wordt uitgebreid met onder meer  plafondarmaturen, lichtstrips, filamentlampen en buitenverlichting. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf 23 juni 2023.

Met de nieuwe WiZ Neon flex strip kun je zelf een lichtdecor = ontwerpen als een echte blikvanger in je interieur. De lichtstrip is 3 meter lang, eenvoudig te buigen in een vorm naar keuze en gemakkelijk te installeren aan de muur met bijgeleverde bevestigingsbeugels. Je kan kiezen uit 1 van de 16 miljoen kleuren of lichtscènes, waarbij de kleur continu verandert over je hele strip.

De nieuwe full color filamentlampen van WiZ geven je interieur een vleugje vintage. Deze dimbare transparante lampen bieden alle kleuren van de regenboog en elke tint wit van warm tot koel licht. Ze zijn verkrijgbaar in drie vormen: een standaard peervorm, een edison of een globe. Allen bestuurbaar met behulp van de WiZ-app, WiZ-afstandsbediening of je stem. De SuperSlim WiZ plafondarmatuur is een lamp voor aan het plafond met minimalistisch ontwerp. De lamp is verkrijgbaar in zwart en wit en in twee maten.

Ook het WiZ-buitenassortiment krijgt er een nieuw product bij. Met de toevoeging van de ELPAS tuinpaal biedt WiZ vanaf nu een compleet en breed portfolio van buitenproducten waaronder een WiZ-lichtsnoer, grondspots, ELPAS-wandlampen en nu dus ook de ELPAS-tuinpaal. De nieuwe  ELPAS-tuinpaal kan. meer dan 16 miljoen kleuren weergeven en is weerbestendig.

Prijzen en beschikbaarheid

  • Full color filamentlamp
    • Standaard peervorm: 29.99 euro
    • Edison: 32,99 euro
    • Globe: 34,99 euro
  • SuperSlim plafondarmatuur:  129.99 euro (22W) en 169.99 euro (32W)
  • Neon flex lichtstrip: 99.99 euro
  • ELPAS tuinpaal: 144.99 euro (starterkit) en 114.99 euro (uitbreidingset)

Reacties (0)