Video: een kijkje achter de schermen tijdens IFA 2019

21 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
IFA 2019 video

Dit jaar hebben we niet alleen een aantal leuke product- en trendvideo's gemaakt, we geven je ook een kijkje achter de schermen tijdens IFA 2019.

Het is alweer een ruime week geleden dat we met vijf man sterk in Berlijn aanwezig waren om verslag te doen van IFA 2019. Zes dagen vol met persconferenties, video-opnamen, uren zitten achter een computer en kilometers over de beursvloeren wandelen. Dit jaar hebben we niet alleen een aantal leuke product- en trendvideo’s gemaakt, we geven je ook een kijkje achter de schermen tijdens Europa’s grootste elektronicabeurs.

Voor diegenen die nog niet goed weten wat IFA nu eigenlijk is: Het is Europa’s grootste en jaarlijks terugkerende beurs op het gebied van consumentenelektronica. Bijna alle grote fabrikanten op het gebied van witgoed, tv, mobile, smarthome, wearables, robotica, en nog veel meer hebben hun eigen stand en tonen hun nieuwste producten en ontwikkelingen. IFA is dé beurs voor ons om te zien wat er de komende maanden naar de Nederlandse en Belgische markt komt, wat de nieuwste ontwikkelingen voor de verdere toekomst zijn en welke trends er in opkomst zijn. Ook grijpen we de beurs aan om alle nieuwe producten van dichtbij te bekijken zodat we vragen die consumenten mogelijk kunnen hebben al aan de fabrikant voor kunnen leggen én al een korte eerste indruk van de nieuwe producten krijgen.

In onderstaande video geven we je een korte impressie van de IFA beurs en onze werkzaamheden op en buiten de beursvloer.

Alles over IFA 2019

Wil je weten hoe IFA 2019 voor ons verlopen is? Lees dan onze 2019 IFA round-up op het gebied van homecinema, smarthome en mobile. Daarnaast hebben we als redactie een artikel geschreven waarin we terugblikken op onze ervaringen tijdens de beurs.

FWD op YouTube

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal. Hier vind je al onze video’s waarin we je de nieuwste producten, ontwikkelingen en trends laten zien.

Reacties (0)