Stem Samuel L. Jackson nu beschikbaar op Amazon Echo-apparaten

13 december 2019 1 Minuut 4 Reacties
sam-jackson-amazon-echo

Amazon heeft bekendgemaakt dat eigenaars van een Amazon Echo er vanaf nu voor kunnen kiezen om de stem van Samuel L. Jackson te horen. Het is niet vreemd, maar er is wel een kanttekening: zijn stem is vooralsnog alleen beschikbaar in het Engels.

Stem Samuel L. Jackson op Amazon Echo

Je kunt vanaf nu de stem van Samuel L. Jackson horen wanneer je iets vraagt aan je Amazon Echo-speaker. Amazon kondigde al eerder aan dat dit eraan zat te komen; Jackson is de eerste in de lijn van beroemdheden die hun stem uitlenen aan stemassistent Alexa. Zijn stem is niet gratis: je betaalt 0,99 dollar voor het pakket. Vervolgens kun je aan Alexa vragen of zij aan Samuel kan vragen of hij het weer voor kan lezen of wat muziek op kan zetten. Ook kun je persoonlijke vragen stellen over bijvoorbeeld zijn carrière, die hij zelf beantwoordt.

Je kunt de stem via de website van Amazon aanschaffen of aan Alexa vragen of ze je kan voorstellen aan Samuel L. Jackson. Heb je de stem eenmaal binnen, dan kun je in het vervolg je stemcommando beginnen met “Alexa, ask Samuel L. Jackson…”. De stem werkt vooralsnog alleen in het Engels; er zijn geen Nederlandse opties beschikbaar. Mocht je overigens vinden dat Jackson te grof is (kan natuurlijk), dan kun je in de Alexa-app voor Amazon Echo instellen dat het allemaal wat minder kant. De prijs gaat later wel omhoog naar 4,99 dollar.

Reacties (4)