Smarthome-apparaten van LG passen zich straks op de gebruiker aan

21 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
LG-Hom-bot-Turbo+

LG zal tijdens de CES 2017, dat in januari plaatsvindt, nieuwe smarthome-apparaten aankondigen die zich aan de gebruiken zullen aanpassen. De apparaten maken gebruik van deep learning-technologie, waardoor dat straks mogelijk is.

Smarthome-apparaten van LG passen zich aan de gebruiker aan

LG zal tijdens de CES 2017, een elektronicabeurs dat in januari plaatsvindt, enkele smarthome-producten gaan aankondigen, die zich zullen aanpassen aan de wensen en gebruiken van de gebruiker. Er komen een aantal apparaten voor in huis aan, waaronder een stofzuiger, koelkast, airconditioner en een wasmachine. Alle apparaten worden voorzien van deep learning-technologie, waardoor die dus kunnen achterhalen wat de eigenaar wil en op welk moment. Zodoende moet het leven gemakkelijker worden gemaakt voor iedereen.

Met deep learning kunnen apparaten rekening houden met verschillende variabelen en daar ook naar handelen. Zo kan de stofzuiger onthouden waar het precies omheen moet rijden, weet de koelkast straks wanneer je welke producten nodig hebt en het beste boodschappen kunt doen, weet de airconditioner welke ruimte in huis op welk moment bezet zijn en wanneer die dus moet aanslaan en kan de wasmachine zijn programma automatisch aanpassen aan de was. Het wachten is nu op de presentatie van al deze producten en natuurlijk nog veel meer.

Reacties (0)