Gesponsord Smarthome Gesponsord door AduroSmart

Slimme dimbare stekker van AduroSmart ERIA

18 november 2020 2 Minuten 0 Reacties
slimme dimbare stekker

Maak kennis met de slimme dimbare stekker van AduroSmart. Hiermee maak je van een 'domme' lamp een slimme lamp.

Een slimme stekker kennen we al een tijdje, maar een slimme stekker die dimbaar is? Dat is nieuw! Sinds kort heeft AduroSmart ERIA de slimme dimbare stekker toegevoegd aan het assortiment.

Hoe werkt een slimme stekker?

Met deze stekker maak je in een handomdraai een vloer- of tafellamp met snoer slim en dimbaar. Zo maak je dus je oude lamp ‘slim’. Sluit de lamp aan op de stekker en bedien het overal ter wereld via de AduroSmart ERIA app. De stekker is direct te bedienen, maar ook via ingestelde programma’s (scenes), waardoor de lamp op gewenste tijden in- en/of uitgeschakeld of gedimd wordt. Via de AduroSmart ERIA-app kun je alle aangesloten Zigbee-producten bedienen.

De helderheid aanpassen met de dimbare slimme stekker

Je kunt echter het licht met de dimbare stekker niet alleen in- of uitschakelen, maar ook dimmen. Zo kun je gewoon de helderheid van je ouderwetse lamp verhogen of verlagen. Overigens is het wel belangrijk welke lamp je gebruikt. Bij het dimmen is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van een dimbare led-lamp. Halogeenlampen en gloeilampen zijn overigens ook te dimmen met deze stekker. Via de AduroSmart ERIA-app heb je vervolgens een slider beschikbaar om het licht te dimmen of juist helderder te maken.

Advertentie

De slimme dimbare stekker werkt met:

Wil je de stekker gebruiken met een Philips HUE-lamp of de HUE-app? Dat kan! De lamp is vindbaar als dimbare lamp. Spraakbesturing werkt met Amazon Alexa en Google Home in combinatie met een AduroSmart Eria-, Philips Hue- of SmartThings-hub. Maak rechtstreeks verbinding met Amazon Echo Plus of de 4e generatie Echo. Een hub is vereist voor de Amazon Echo Dot, Echo, Echo Show en Echo Dot. Uiteraard worden slimme speakers met Google Assistant ook ondersteund, zodat je de producten van AduroSmart ERIA ook via een Google Nest of Google Nest Mini kunt bedienen.

Dit artikel is gesponsord door AduroSmart.

Reacties (0)