Slim intercomsysteem Nuki Box nu ook beschikbaar voor consumenten

03 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Nuki Box

De Nuki Box verandert het traditionele intercomsysteem van een appartementencomplex in een slimme toegangspoort voor alle bewoners.

In 2017 schreven we al over de Nuki Box, die toen alleen nog maar voor de B2B-markt beschikbaar was. Vanaf vandaag is daar verandering in gekomen, want het kleine apparaatje is nu ook beschikbaar voor normale appartementencomplexen.

Nuki ken je natuurlijk ook van de Nuki Smart Lock, waarmee je de voordeur kunt openen. Later kwam ook de Nuki Opener op de markt (lees hier onze review), waarmee je de hoofdingang via de intercom op je appartement kan bedienen. Dit apparaatje gaat net even een stapje verder. Je sluit deze Box namelijk direct op het intercompaneel van de hoofdingang aan in plaats van op je persoonlijke intercom in je appartement.

“Het is onze missie om slimme toegangsoplossingen te bieden die het mogelijk maken om volledig zonder sleutel door het leven te gaan. Met de Nuki Box willen we ervoor zorgen dat alle bewoners van een appartementencomplex van de voordelen van een Smart Lock kunnen genieten”, vertelt Martin Pansy, CEO van Nuki.

Je zult dus wel gezamenlijk een afspraak met je medebewoners moeten maken om het apparaatje voor je intercom te gebruiken. Of de beheerder van het complex moet kiezen voor dit apparaat. De beheerder stelt ook de individuele accounts in voor de bewoners van het complex. De bewoners kunnen vervolgens het complex betreden met behulp van de Nuki-app. Is dit niet mogelijk? Dan kun je als consument dus ook voor de Nuki Opener kiezen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Nuki Box is per direct beschikbaar in de Nuki webshop. De verkoopprijs is 349 euro. Je aankoop is inclusief eSIM-abonnement voor een periode van vijf jaar.

Bron Nuki Via iCulture

Reacties (0)