De simpele ThermoPeanut kan overal in huis meten hoe warm het is

06 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
thermopeanut

Het bedrijf Sen.se heeft de ThermoPeanut aangekondigd. Dit is een klein apparaatje daar overal in huis de temperatuur kan meten. De informatie van de thermometer is in te zien via de gratis te downloaden app die je in combinatie met het apparaat gebruikt.

Dit is de ThermoPeanut van Sen.se

Het bedrijf Sen.se heeft een nieuw product gelanceerd: de ThermoPeanut. Het apparaat dankt zijn naam aan de vorm die gekozen is: het heeft wat weg van een grote pinda. Dit Internet of Things device heeft slechts één doel: het kan checken hoe warm het is op alle plekken in het huis. Ook kun je zien hoe warm of koud het precies in je tuin is. De informatie die de kleine pinda verzamelt is allemaal terug te vinden in de app. Daar kun je niet alleen de huidige temperatuur bekijken, ook kun je het logboek er nog eens op naslaan.

De ThermoPeanut beschikt over Bluetooth Smart, een versie van bluetooth die minder energie verbruikt. Het apparaat is in staat om temperaturen tussen de -20 en 60 graden te meten. De accu aan boord gaat tot zes maanden mee en kan, volgens de fabrikant, ook gemakkelijk vervangen worden. Binnenkort wil het Franse bedrijf Sen.se meer producten gaan uitbrengen onder dezelfde naam, om er een complete lijn van te maken. Zo komt er nog een PeanutButton, SleepPeanut en MedPeanut aan. Meer info daarover vind je op de website.

Prijs en beschikbaarheid

De ThermoPeanut kost 29 euro en is nu verkrijgbaar via de website van Sen.se. De overige Peanut-producten verschijnen later dit jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)