Samsung Family Hub nu ook beschikbaar in zwart

09 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-family-hub-zwart-1

Samsung heeft laten weten dat de slimme koelkast Samsung Family Hub voortaan ook in het zwart verkrijgbaar is. Daardoor zou het kunnen zijn dat de koelkast beter bij de rest van je keuken past.

Zwart Samsung Family Hub

Samsung heeft de Samsung Family Hub, een slimme koelkast, uitgebracht in de zwarte kleur. Daardoor zou het kunnen zijn dat het apparaat nu beter past bij de rest van je keuken. Naast de gebruikelijke functionaliteit van een koelkast kun je van de Hub nog veel meer verwachten. Voorop zit namelijk een touchscreen voor nieuwsupdates en allerlei vormen van entertainment. Via de apps op het interactieve display bestel je direct je boodschappen en vind je inspiratie voor het avondeten. Ook kun je hier bijvoorbeeld een gezinsagenda op weergeven.

Daarnaast is er de View Inside-functie. Hiermee kun je voedselverspilling tegengaan doordat je in de koelkast kunt kijken of iets nog aanwezig is, terwijl je in de supermarkt staat. De Samsung Family Hub is nu verkrijgbaar in zilver en matzwart RVS. De koelkast is beschikbaar voor 2.999 euro. Voor meer informatie kun je onze zeer uitgebreide recensie er nog eens op naslaan. Helaas is het zo dat de Nederlandse taal nog niet beschikbaar is, maar voor de rest bevalt de koelkast en is het een ware “eye catcher” in huis.

Reacties (0)