Robomow-webapp wil robotmaaien gemakkelijker maken

14 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Robomow-robotgrasmaaier

Fabrikant Robomow lanceert een nieuwe webapplicatie. Hiermee kan de gebruiker de robotmaaier niet alleen op (iedere) afstand bedienen maar ook het schema aanpassen en de statistieken en de resultaten bekijken via de laptop en smartphone.

Webapplicatie van Robomow

Het bedrijf Robomow heeft aangekondigd dat er nu een nieuwe webapplicatie beschikbaar is voor de robotgrasmaaier. Hiermee kan de gebruiker de robotmaaier niet alleen op (iedere) afstand bedienen maar ook het schema aanpassen en de statistieken en de resultaten bekijken via de laptop en smartphone. Gebruikers die op reis zijn of veel van huis zijn (of gewoon niet van grasmaaien houden) kunnen zo toch hun gazon perfect bijhouden en genieten van het resultaat als ze thuis zijn. Wel zo handig nu het mooie weer om de hoek staat.

De webapplicatie maakt verbinding met de Robomow-maaier via het gsm-netwerk, waarmee de gebruiker verschillende activiteiten kan uitvoeren, zonder afstands- of tijdslimiet:

  • Maaischema: activeer of pas het maaischema aan, waar en wanneer je wil
  • Rapportage: bekijk de statistieken van recente activiteiten en de status van de robotmaaier
  • Geschiedenis: geeft inzicht in alle werkzaamheden die de robotmaaier heeft gedaan

Early adopters kunnen, indien ze in het bezit zijn van een Robomow RX20 Pro, nu al inloggen en de webapp proberen via de website. Na het inloggen verschijnt er een gepersonaliseerd dashboard waarop de status van alle activiteiten in één oogopslag te zien is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Van Wijk

Van Wijk
26 juli 2018 om 23:48

Deze Robomow wordt op diverse sites goed beoordeeld. Vooral met een kleine tuin is dit een uitstekende keuze.

Inloggen