Ring Always Home Cam is beveiligingscamera én drone

24 september 2020 1 Minuut 1 Reacties
Ring Always Home Cam-3

Ring komt met de Always Home Cam. Dit product in een zelfstandig opererende drone én beveiligingscamera in één apparaat.

De nieuwste beveiligingscamera van Ring is nogal een aparte verschijning. Het lijkt in feite op een deurbel van het merk, maar dan ingebouwd in een drone. Het product heet de Always Home Cam en is een geheel zelfstandig opererende drone met beveiligingscamera.

Ring heeft twee jaar gewerkt aan deze drone en deze moet dan ook geheel zelfstandig opereren. De Always Home Cam moet een uniek beeld van je huis geven. Gebruikers kunnen wel aangeven waar de drone precies langs moet vliegen en waar het wel en niet kan gaan. Wanneer je het apparaat aanschaft moet je dan ook eerst je huis in kaart brengen en daarin bepaalde kijkpunten opgeven zoals een slaapkamer of de keuken. De Drone kan vervolgens zelfstandig vliegen op commando of het geprogrammeerde pad afleggen wanneer dit nodig is. Als de Always Home Cam gelinkt is aan de Ring Alarm dan kan deze geheel zelfstandig opereren.

Ook naar Nederland?

Is de batterij leeg? Dan vliegt deze drone zelfstandig terug naar de oplader. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. De Always Home Cam gaat waarschijnlijk 249,99 dollar kosten, maar over een eventuele release in Nederland is op dit moment nog niets bekend. Hopelijk komt Ring binnenkort met een Nederlandse release.

Bron Amazon Via The Verge

Reacties (1)