Ring Alarm (tweede generatie) en Outdoor Siren komen naar Nederland

17 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
Ring Alarm 2

Ring kondigt aan dat de tweede generatie van het Ring Alarm en de Outdoor Siren officieel naar Nederland komen.

De Ring Outdoor Siren is te integreren binnen je bestaande Alarm-beveiligingssysteem en stelt zowel jou als je buren via visuele en geluidsmeldingen op de hoogte als je alarmsysteem afgaat.

Outdoor Siren van Ring

De Outdoor Siren beschikt over een instelbare sirene, die uiteraard te bedienen via de Ring-app, en ingebouwde leds die rood knipperen wanneer je Alarm-systeem afgaat. Is er een mogelijk beveiligingsprobleem dan blijft dat dus niet onopgemerkt. Met de dag en nacht-functionaliteit gebruik je je Siren daarnaast ’s nachts als verlichting voor extra zicht en beveiliging.

Tweede generatie Ring Alarm

Daarnaast komt ook de tweede generatie van het Ring Alarm naar Nederland. Dankzij het geüpdatete bedieningspaneel is het mogelijk om one-touch-toetsen in te stellen om het alarm in te schakelen of geassisteerde bewaking te activeren (daar heb je wel het Protect Plus-abonnement voor nodig).

Advertentie

Ook kun je drie vooraf ingestelde contacten direct op de hoogte brengen in het geval van een medisch noodgeval of brand. Daarnaast maken de bedieningspaneelstanden het makkelijker om je alarm in te stellen op ‘Uitgeschakeld’, ‘Thuis’ of ‘Weg’, net zoals dat het geval is in de eerste versie van het alarmsysteem.

De tweede generatie van Alarm is verder uitgerust met nieuw ontworpen sensoren die kleiner en compacter zijn. De sensoren passen daardoor in kleinere ruimtes.

Het systeem is te koppelen aan de al aanwezige videodeurbellen en beveiligingscamera’s van hetzelfde merk. Bij calamiteiten, activeert Alarm automatisch alle Ring-camera’s, óók als ze geen beweging detecteren. Het nieuwe alarm is ook compatibel met een aantal Alexa-apparaten, zodat je met je stem Alarm kunt in- en uitschakelen en de status ervan kunt controleren.

Het systeem bestaat uit vijf onderdelen:

  • Basisstation
  • Bedieningspaneel
  • Contactsensor
  • Bewegingsdetector
  • Signaalversterker

Prijs en beschikbaarheid

De Outdoor Siren is te koop vanaf 31 maart 2021 voor 79 euro bij Ring.com. Ring Alarm (2nd Generation) is te koop vanaf 28 april 2021 vanaf 249 euro (5-piece kit) op Amazon en Ring.com.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)