Princess Smart Heating & Cooling Tower aangekondigd

09 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
princess-heat-cooling

De Princess Smart Heating & Cooling Tower is een slim apparaat dat in de winter voor warmte en in de zomer voor verkoeling zorgt.

Dit is de Princess Smart Heating & Cooling Tower

In de basis is de Princess Smart Heating & Cooling Tower een torenventilator. Op het apparaat zitten knoppen waarmee je hem bedient, maar dat is niet de enige manier om iets gedaan te krijgen. Je kunt hem ook bedienen via de gratis smartphone-applicatie of middels stemcommando’s, via de Google Assistent of Amazon Alexa. Maar je kunt als iOS-gebruiker ook gelukkig voor Siri kiezen, de digitale assistent van Apple.

De Princess Smart Heating & Cooling Tower beschikt over tien verschillende standen en heeft een ingebouwde timerfunctie. Zo kun je hem na bijvoorbeeld acht uur automatisch laten uitschakelen. Handig voor wanneer je verkoeling of juist extra warmte zoekt in de nacht. Het apparaat van 1800 watt zorgt voor een maximale luchtstroom van 1350 kubieke meter per uur. Met 56 dB aan geluidproductie is de Princess Smart Heating & Cooling Tower erg stil als hij aan staat.

Prijs en beschikbaarheid

De Princess Smart Heating & Cooling Tower zal beschikbaar zijn vanaf medio oktober dit jaar. De prijs is nog niet bekendgemaakt. Eerder schreven we op Smarthome Magazine al over een ander slim Princess-product, namelijk de reguliere torenventilator. Of dat product bij ons in de smaak viel, lees je in onze uitgebreide recensie.

Reacties (0)