Philips Hue voegt buitenlampen en bewegingssensor toe

08 januari 2019 2 Minuten 0 Reacties
philips-hue-buitenlamp

Fabrikant Signify heeft bekendgemaakt dat Philips Hue wordt uitgebreid met buitenlampen en een bewegingssensor. Daarnaast worden er ook nieuwe functies toegevoegd die te bedienen zijn via de Google Assistent.

Philips Hue wordt uitgebreid

Vorig jaar introduceerde Philips Hue de eerste buitenverlichting en dit jaar, tijdens CES 2019, presenteert fabrikant en rechtenhouder Signify nieuwe buitenlampen en een bewegingssensor. Zo is er de Hue Outdoor-sensor. Het apparaat meet beweging op een afstand van bijna twaalf meter, kan ongeveer overal worden opgehangen en draait op een accu. Je kunt deze lamp bijvoorbeeld gebruiken voor een oprit, waar alleen licht nodig is als er iemand aankomt (in de auto).

Daarnaast introduceert Signify nog meer buitenlampen voor Philips Hue die vanaf volgende maand te koop zal zijn, voor bedragen tussen de 110 en 140 dollar. De goedkoopste lamp is een witte schijnwerper, daarna komt een serie lantaarns die van kleur kunnen veranderen en op high-end vlak vinden we een schijnwerper die van kleur kan veranderen.

Nieuwe buitenlampen

De volgende nieuwe lampen vinden we in het Philips Hue Outdoor assortiment:

Advertentie
  • Welcome Floodlight. Schijnwerper voor buiten. Ingebouwde LED, warmwit licht.
  • Discover Floodlight. Schijnwerper voor buiten. Ingebouwde LED, miljoenen kleuren.
  • Impress familie. Modern design, bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen. Schep de juiste ambiance op je terras, balkon of veranda.
  • Econic familie. Klassiek design, bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen. Schep de juiste ambiance op je terras, balkon of veranda.
  • Fuzo familie. Ingebouwde LED, warmwit licht. Bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen.
  • Calla Sokkellamp hoog. Plug de stekker in en fleur donkere paden op, creëer accenten in je tuin of schep een unieke ambiance op het terras.

De nieuwe lampen en de Hue Outdoor sensor zijn vanaf 4 februari 2019 beschikbaar.

Ook zijn er nieuwe functies voor de Google Assistent en kun je de lampen van Hue opnemen in je ochtendritueel en avondprogramma. Deze functies worden aankomende maart uitgerold.

Reacties (0)