Philips Hue najaar 2020: deze producten mag je verwachten

03 september 2020 3 Minuten 2 Reacties
philips-hue-najaar-2020-1

Signify, het bedrijf achter Philips Hue, kondigt tijdens IFA 2020 aan wat we dit najaar voor producten mogen verwachten.

Philips Hue-producten voor de komende maanden

Philips Hue zet dit najaar in op sfeer in huis met verschillende producten. De Philips Hue Play Gradient Lightstrip is de eerste led-strip van Signify, die kan samenwerken met de Philips Hue Play Sync Box. In plaats van één enkele kleur genereert de lightstrip meerdere kleuren tegelijk en laat ze naadloos in elkaar overvloeien. De Play Gradient Lightstrip bevestig je aan de achterkant van televisies van 55 inch of groter, waardoor een mooi pallet van achtergrondkleuren ontstaat. Het enige wat je dan nog hoeft in te stellen is de lichtsynchronisatie.

De Philips Hue Iris-tafellamp wordt opnieuw geïntroduceerd met rijkere kleuren, lagere dimbaarheid, een toename van de lichtsterkte (tot 570 lumen) bij gebruik van wit licht, een met stof omwikkeld snoer en bluetoothmogelijkheden. Naast de standaardversies in zwart en wit zal de Philips Hue Iris in Europa ook verkrijgbaar zijn in vier nieuwe limited edition kleuren: goud, rosé, zilver en koper.

De populaire Philips Hue Filament-collectie verwelkomt twee grotere formaten in de familie: de White Filament G125, een grotere bolvormige lamp, en de White Filament ST72, een grotere Edison-vormige lamp. Na de lancering van de slimme Filament-collectie vorig jaar, ontstond er een grote vraag naar extra maten en vormen. En daar geeft Signify nu gehoor aan.

Na het succes van de Philips Hue Ensis-hanglamp in het wit, introduceert Signify de Philips Hue White and Color Ambiance Ensis-hanglamp in het zwart. De Ensis hangt prima boven je eetkamertafel en biedt dankzij de twee geïntegreerde led-strips een op- en neerwaartse verlichting die goede sfeer creëert voor een romantisch diner of die thuiswerken comfortabeler maakt met functioneel licht.

Dan hebben we nog de kleinste lamp in het assortiment: de Philips Hue White Luster E14-lamp, waarmee consumenten zelfs de kleinste armaturen slim en verbonden kunnen maken. Deze lamp biedt draadloze dimmogelijkheden, bluetoothbediening in één ruimte en de mogelijkheid om verbinding te maken met een Hue-bridge. En last but not least zijn de klassieke Philips Hue=kaarslampen voorzien van bluetoothmogelijkheden voor zowel White ambiance als White and color ambiance. Deze functionaliteit stelt je in staat moeiteloos aan de slag te gaan met het instellen van de sfeer in een ruimte.

Prijs en beschikbaarheid

 • Hue Play Gradient Lightstrip (6 oktober)
  • 55 inch (geschikt voor TV-maten van 55 tot 60 inch) – 179,99 euro
  • 65 inch (geschikt voor TV-maten van 65 tot 70 inch) – 199,99 euro
  • 75 inch (geschikt voor TV-maten van 75 tot 85 inch) – 229,99 euro
 • Hue Filament White G125 en ST72 (29 september) – G125 39,99 euro / ST72 34,99 euro
 • Hue Iris standard edition – Wit en Zwart (vanaf 6 oktober) – 99,99 euro
 • Hue Iris limited edition – Goud, Rosé, Zilver en Koper (vanaf 6 oktober) – 119,99 euro
 • Hue White and color ambiance Ensis-hanglamp in zwart (vanaf 20 oktober) – 399,99 euro
 • Hue White kogellamp E14-lamp (vanaf 29 september) – 19,99 euro (1-pack) / 29,99 euro (2-pack)
 • Hue White ambiance-kaarslamp met bluetooth (vanaf 8 september) – 29,99 euro (1-pack) / €44,99 euro (2-pack)
 • Hue White and color ambiance-kaarslamp met bluetooth (vanaf 8 september) – 59,99 euro euro (1-pack) / 99,99 euro (2-pack)


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Patrick

Patrick
03 september 2020 om 21:34

Laat ze maar een een bridge uit brengen met meer geheugenruimte, en de mogelijkheid om één lamp in een kamer toe te wijzen aan een scène.
Verder werkt het prima.

Inloggen
Martin

Martin
07 september 2020 om 09:24

Bedankt voor de duidelijke informatie, foto’s en adviesprijzen: Ik ben weer up-to-date qua Hue-producten.

Inloggen