Philips Hue Play HDMI Sync Box binnenkort met afstandsbediening te bedienen

09 januari 2020 1 Minuut 4 Reacties
Review Philips Hue Play HDMI Sync Box 1

Signify heeft deze week tijdens CES 2020 niet alleen nieuwe Philips Hue verlichting voor buiten aangekondigd. Het bedrijf kondigt ook een belangrijke update voor de Philips Hue Play HDMI Sync Box aan.

Begin dit jaar kunnen alle gebruikers van de Philips Hue Play HDMI Sync Box een update verwachten waarmee de bediening een stuk eenvoudiger gemaakt moet worden. Momenteel kan de box alleen bediend worden middels de Hue Sync-app, maar daar komt verandering in.

Dankzij een nieuwe update wordt het mogelijk om de Sync box middels spraak te bedienen. Hiervoor is ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant ingebouwd. De box beschikt echter ook over een infraroodontvanger en die kan binnenkort ook gebruikt worden. Middels een eenvoudige instelling in de Hue Sync-app kun je dan de infrarood-afstandsbediening van je televisie aan de box koppelen. Dit maakt het mogelijk om de box snel en eenvoudig aan of uit te zetten, tussen inputs te schakelen en nog meer.

Signify kondigt ook een update voor het Hue-systeem aan waarbij de vorig jaar geïntroduceerde zones nog beter ingezet kunnen worden. Na de update kunnen zones aangestuurd worden middels accessoires (remotes en sensoren) en kun je de batterijstatus van de accessoires in één oogopslag zien.

Wanneer beide updates precies uitgerold worden is nog niet bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Berthold

Berthold
02 maart 2020 om 20:29

Ze nemen de tijd.

Inloggen
Berthold

Berthold
11 mei 2020 om 15:07

Poeh… artikel van 9 januari. ‘Binnenkort’ update… iemand al enig idee?

Inloggen


11 mei 2020 om 15:09

We krijgen regelmatig updates maar hebben de hoop op de perfecte update een tijdje terug opgegeven. We checken dus ook niet meer elke week. Helaas nog niet zonder alle problemen.

Inloggen
Matthijs Fokker

Matthijs Fokker
16 september 2020 om 19:38

Komt de update al?

Inloggen