Philips Hue lanceert slimme led-filamentlampen

05 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Philips Hue filament 1

Signify heeft vandaag op IFA 2019 zijn eerste serie slimme filamentlampen gelanceerd. Deze klassiek vormgegeven lampen moeten perfect bij de hedendaagse interieurtrends passen.

Volgens Signify zijn de Philips Hue filamentlampen ontworpen voor diegenen die de vintage stijl in hun slimme huis willen verwerken. Het design doet dan ook denken aan de traditionele en klassieke gloeilamp, waarmee een warme sfeer neergezet kan worden. Natuurlijk zijn de lampen voorzien van leds en daardoor een stuk energiezuinger dan echte gloeilampen. Daarbij kunnen ze eenvoudig in het Philips Hue ecosysteem geïntegreerd worden.

De filamentlampen van Philips Hue geven warm wit licht (2100K, 550 lumens) en kunnen eenvoudig gedimd worden. De transparant glazen lamp beschikt over een amber coating voor een extra vintage effect. Je kunt de lampen op zichzelf gebruiken middels de Philips Hue bluetooth-app of ze koppelen aan een groter Hue-ecosysteem met Bridge. De laatste optie geeft je als gebruiker toegang tot meer slimme mogelijkheden, waaronder het buitenshuis bedienen van de lampen en compatibiliteit met apps van derden.

De Philips Hue filamentcollectie bestaat uit drie lampen; de traditionele A60 lampvorm (€19.95), de ST64 tube (€24.95) en de G93 bol (€29.95). Allen zijn met E27 fitting uitgerust en per direct te koop in Nederland en België.

Reacties (0)