4 nieuwe Philips Hue-producten gepresenteerd, waaronder de wall switch module

14 januari 2021 2 Minuten 0 Reacties
philips-hue-dimmer-switch

Signify, het bedrijf achter Philips Hue, heeft tijdens CES 2021 vier nieuwe producten gepresenteerd, waaronder de wall switch module.

Het Philips Hue-portfolio wordt dit jaar uitgebreid met twee buitenlampen voor tuinen en veranda’s, een nieuwe wandschakelaarmodule die bestaande lichtschakelaars slim maakt en een vernieuwde Philips Hue-dimschakelaar.

Philips Hue Amarant en Appear

Met de nieuwe Philips Hue Amarant verstraler kan je je buitenomgeving gelijkmatig aanstralen met sfeerlicht. De lamp moet voor een wallwash-effect zorgen, dat versterkt wordt door de metalen kap van de lamp. De Amarant kan op de vloer worden gemonteerd of ondersteboven op een overhangend dak. Als deel van de collectie laagspanningsarmaturen is de Amarant eenvoudig te installeren en uit te breiden met meer armaturen.

De Philips Hue Appear, een populaire muurlamp in het portfolio, krijgt nu een roestvrijstalen afwerking. De inox-armatuur zorgt voor een op en neer zwevend lichteffect in (warm) wit en miljoenen lichtkleuren.

Philips Hue wall switch module

De nieuwe Philips Hue wall switch module wordt geïnstalleerd achter je bestaande lichtschakelaars. Daardoor worden het slimme schakelaars. Het is niet zo dat je hiermee domme lampen slim maakt, zoals dat bijvoorbeeld kan met Fibaro, want de lampen die je gebruikt moeten ook van Hue zijn.

Je hoeft in elk geval niet meer op te staan wanneer iemand aan de lichtschakelaar gezeten heeft, aangezien je je lampen altijd kunt bedienen met de app of stembediening. De Philips Hue wall switch module werkt op batterijen met een minimale gebruiksduur van vijf jaar.

Philips Hue Dimmer Switch

Dan is er nog de vernieuwde dimmer switch. Met de vernieuwde dimmer switch kan je je Hue-verlichting instellen zoals je wil. Bovendien is het design aangepast zodat de dimmer switch nu ook mooi past over je bestaande schakelaaropening. En hij werkt draadloos. Je bevestigt de dimmer waar je maar wil of je gebruikt de magnetische achterkant. Liever in de hand? Dan werkt de dimmer switch ook als afstandsbediening.

Prijzen en beschikbaarheid

  • Amarant Verstraler (vanaf 26 januari) – 149,99 euro
  • Appear Muurlamp met roestvrijstalen afwerking (vanaf 26 januari) – 149,99 euro
  • Wall switch module (vanaf 9 maart) – 39,99 (1-pack) / 69,99 (2-pack) euro
  • Dimmer switch, nieuwe versie (vanaf 26 januari) – 19,99 euro

Reacties (0)