Philips Hue-app laat je nu ook zones voor lampen maken

09 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
Philips Hue

iOS- en Android-gebruikers kunnen nu een update verwachten voor de Philips Hue-app, waardoor ze de lampen voortaan ook in zones kunnen indelen. Zo moet het voor iedereen gemakkelijker worden bepaalde lampen in één keer aan of uit te zetten.

Zones voor Philips Hue-lampen

Het is voor Philips Hue-gebruikers met een mobiel apparaat voortaan mogelijk zones in huis in te stellen. Die zones kunnen losse lampen bevatten, maar ook alle lampen binnen specifieke kamers of gangen. Met die zones is het mogelijk de lampen snel in en uit te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen in de gang en slaapkamer aanzetten wanneer je naar bed gaat met één handeling en hoef je niet per kamer alles handmatig aan te zetten. Ook kun je ervoor kiezen om een specifiek aantal lampen in dezelfde kamer te activeren of deactiveren.

Je vindt de nieuwe opties, uiteraard na het updaten, onder in de app onder de kamerinstellingen. Als het goed is heeft die optie nu een andere naam, waaruit blijkt dat je ook zones kunt instellen. Door aan te geven dat je een nieuwe zone in wil stellen, krijg je alle lampen in huis te zien en kun je instellen welke lampen wel en niet onder die zone vallen. Vervolgens staan die zones op de thuispagina van de app en kun je middels de schuifregelaar de lampen aan- en uitzetten. Je vindt de applicatie hieronder door op de links te klikken.

Philips Hue

Reacties (0)