Philips Hue-app ondersteunt alvast Friends of Hue-schakelaars

12 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
friends-of-hue-schakelaars

Philips Hue heeft onlangs een update uitgebracht voor zijn app, waardoor er nu alvast ondersteuning is voor Friends of Hue-schakelaars. Mogelijk betekent dit dat er binnenkort verschillende schakelaars op de markt uitkomen waarmee je je lampen in huis kunt bedienen.

Friends of Hue-schakelaars

De applicatie van Philips Hue heeft onlangs een update ontvangen. Deze update heeft ervoor gezorgd dat de app ondersteuning aanbiedt voor Friends of Hue-schakelaars. Dit zijn schakelaars waarmee je je lampen in huis kunt bedienen, vergelijkbaar met de draadloze schakelaar die Philips levert bij het basispakket van de lampen. Zo kun je in de toekomst dus een eigen knoppencombinatie en design uitkiezen die het beste bij je meubels passen en ben je niet meer afhankelijk van de standaardversie (mits je die natuurlijk gebruikt).

De nieuwe optie staat nu al onder het kopje Instellingen. Daar tref je de mogelijkheid aan voor het installeren van accessoires. Daarbinnen staat de Friends of Hue-optie. Tap je daarop, dan zal de app je door een installatieproces begeleiden. Nu deze mogelijkheid aan de applicatie is toegevoegd, betekent dit dat we waarschijnlijk de producten ook in de winkels kunnen zien liggen binnenkort. Helaas is daar op moment van schrijven nog niets over bekend en zullen we dus nog op een officiële aankondiging van Philips Hue moeten wachten.

Reacties (0)