Nieuwe versie Netgear Meural Canvas aangekondigd

06 september 2019 2 Minuten 0 Reacties
netgear-meural-canvas-ii-ifa-2019-1

Netgear brengt officieel de Netgear Meural Canvas II uit. Dit is een groot, digitaal canvas waar je allerlei kunstwerken op kunt presenteren. De nieuwe Canvas II zal verkrijgbaar zijn in twee maten en vier manieren aanbieden interactief in de kunstbibliotheek te zoeken.

Dit is de Netgear Meural Canvas II

Met de Netgear Meural Canvas II is het mogelijk de wereld van kunst naar huis of het kantoor te brengen. Dankzij het matte antireflectie-display wordt de kunstwerken meer dan prima weergeven. Bovendien zijn de slimme canvassen van Meural ook geschikt voor persoonlijke fotocollecties. De Canvas II biedt verbeterde wifiprestaties voor snellere uploads en een groter bereik. De initiële installatie van het digitale canvas is nu sneller en gestroomlijnder, dankzij de toevoeging van een snelle qr-code voor naadloze connectiviteit met het wifinetwerk.

Het canvas is nu ook energiezuiniger en verbruikt 45% minder energie dan het vorige model. Bovendien is de naar voren gerichte omgevingslichtsensor verbeterd om de schermverlichting beter aan te passen aan het omgevingslicht. De nieuwe Meural Canvas II zal verkrijgbaar zijn in twee maten: de grotere 19 bij 29 cm met een 27-inch HD digitaal canvas en een kleiner 16 bij 24 cm-frame met een 21,5-inch HD digitaal canvas. Elk doek heeft een beeldverhouding van 16:9 en kan zowel horizontaal en verticaal opgehangen worden.

De Netgear Meural Canvas II detecteert automatisch de oriëntatie en met de Meural Swivel Mount is omschakelen tussen verschillende oriëntaties eenvoudig en hoeft het frame niet van de muur te worden verwijderd. De Swivel Mount-accessoire is een stevig en lichtgewicht mechanisme achter het gevaarte. Er zijn vier manieren om interactief in de kunstbibliotheek te zoeken via het slimme canvas:

  • Bewegingsbesturing: Zwaai gewoon met een hand voor een van de twee ingebouwde sensoren van het Canvas om de kunst te wijzigen of toegang te krijgen tot de instellingen.
  • Stembesturing: (momenteel met Amazon Alexa)
  • Desktop (my.meural.com dashboard)
  • De Meural-app (iOS en Android)

Als abonnee krijgen Meural-leden toegang tot een dynamische kunstbibliotheek met meer dan dertigduizend werken uit toonaangevende musea, van kunstenaars en uit beeldcollecties van over de hele wereld. Van de klassiekers uit de Renaissance tot de impressionistische periode, of van moderne, postmoderne en fotografiecollecties. Bovendien stelt de kunstmarktplaats leden in staat om geselecteerde werken uit de bibliotheek te kopen en voor altijd aan hun persoonlijke collectie toe te voegen, net zoals bij een veiling of galerij.

Prijs en beschikbaarheid

19×29 frame met 27-inch HD display in wit of zwart: 849 euro
19×29 frame met 27-inch HD display in donker of licht hout: 899 euro

16×24 frame met 21.5-inch HD display in wit of zwart: 649 euro
16×24 frame met 21.5-inch HD display in donker of licht hout: 699 euro

Swivel Mount: 49 euro

En het jaarlijkse lidmaatschapsabonnement op de Meural-kunstbibliotheek is 65 euro.

Reacties (0)