Nieuwe producten van Neff zijn te bedienen met een app en Alexa

19 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
neff-keuken

Fabrikant Neff heeft enkele producten aangekondigd voor in de keuken, die te bedienen zijn middels een applicatie of Amazon Alexa. Het gaat om een oven, een inductieplaat met een afzuigkap, koffiezetapparaat, vaatwasser en een koel-vriescombinatie.

De slimme producten van Neff

Neff, een bedrijf dat gespecialiseerd is in apparaten voor in de keuken, heeft een reeks nieuwe producten aangekondigd met slimme functies. Ze werken allemaal met de Home Connect-applicatie (waar onder meer Siemens en Bosch ook mee werken) en ondersteunen stemassistent Amazon Alexa. Bovendien kun je iFTTT gebruiken voor extra functies in combinatie met andere slimme devices in huis. De nieuwe oven kun je bedienen met je stem, terwijl de app je een notificatie geeft wanneer het bakken precies klaar is.

Bovendien kun je in de Home Connect-app verschillende gerechten inzien, die je stap voor stap helpen bij het maken van een maaltijd. Ook staan er recepten in waar het koffiezetapparaat wat mee kan; je kiest de juiste smaak en intensiteit en kan die keuze versturen naar het apparaat. De inductieplaat en afzuigkap werken samen. De kap gaat automatisch aan wanneer de plat geactiveerd wordt (dit werkt via wifi). De hoeveelheid warmte die nodig is, wordt bepaald op basis van het recept dat de gebruiker uitgekozen heeft.

Dan hebben we nog de koel-vriescombinatie. Gebruikers kunnen op afstand de temperatuur in het apparaat instellen. De Home Connect-app kan verder gebruikt worden in combinatie met de nieuwe vaatwasser van Neff. De app kan bijhouden hoe vaak de wasser gebruikt is, waardoor je grip kunt krijgen op de hoeveelheid tabletten die nodig zijn. Op moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer al deze nieuwe Neff-producten naar Nederland komen. Derhalve is ook niet bekend wat de producten moeten gaan kosten.

Reacties (0)