Nieuwe Amazon Echo Plus krijgt temperatuursensor en Dolby-speakers

21 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
amazon-echo-plus-nieuw-2018

Amazon heeft een nieuwe versie van de Amazon Echo Plus aangekondigd, inclusief temperatuursensor en Dolby-speakers. Uiteraard kun je de slimme speaker nog steeds als een smarthomehub gebruiken, zoals dat voorheen ook al mogelijk was.

Amazon Echo Plus met beter geluid

Dit jaar zal er een nieuwe versie van de Amazon Echo Plus gaan verschijnen. Deze versie staat onder meer in het teken van veel beter geluid, door de toevoeging van Dolby Atmos-speakers. Het geluid kan in 360 graden de kamer in worden gestuurd en is verder in te stellen via de Alexa-applicatie. Daarnaast heeft Amazon er dit keer ook een temperatuursensor in gestopt, zodat je de temperatuur van de kamer kunt opmeten. Ook is het apparaat nog steeds als een slimme smarthomehub voor in huis te gebruiken, aldus de techgigant.

Ook de nieuwe Amazon Echo Plus ondersteunt het Zigbee-protocol, waardoor je dus alleen apparaten kunt aansluiten en beheren die eveneens ondersteuning aanbieden voor dit protocol. Uiteraard kun je je smarthomeapparaten bedienen met je stem via Amazon Alexa. Daarnaast is er nu ondersteuning voor beldienst Skype en moet je elkaar goed kunnen verstaan door de zeven microfoons en beam-forwarding-technologie. De nieuwe Echo Plus kost 149,99 dollar en is vanaf volgende maand verkrijgbaar in de VS en het VK.

Reacties (0)