Netgear Arlo Pro 2 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

13 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
netgear-arlo-pro-2

Netgear heeft dinsdag bekendgemaakt dat de Netgear Arlo Pro 2-beveiligingscamera van nu te koop is in Nederland voor een prijs vanaf 279,99 euro. Je kunt de camera ook in een set kopen, inclusief een tweede camera en basisstation.

Netgear Arlo Pro 2 nu te koop in Nederland

In oktober kondigde fabrikant Netgear de Netgear Arlo Pro 2 al aan en nu heeft de fabrikant laten weten dat we de beveiligingscamera ook in Nederland kunnen kopen. De Arlo Pro 2 Add-on Camera is nu beschikbaar voor een adviesprijs van 279,99 euro. Maar je kunt er ook voor kiezen om de camera in een complete set aan te schaffen, zodat je veel meer mogelijkheden tot je beschikking krijgt. De Arlo Pro 2 Security Camera System met twee camera’s inclusief een basisstation is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 619,99 euro.

Arlo Pro 2-, Arlo Pro- en Arlo-draadloze camera’s zijn uitwisselbaar. Je kunt de nieuwe Netgear Arlo Pro 2-camera’s toevoegen aan een draadloos basisstation van de Arlo Pro of de Arlo of kunt al bestaande draadloze Arlo-camera’s koppelen aan het nieuwe Arlo Pro-basisstation. Via platformen als IFTTT en Samsung SmartThings kan de Arlo Pro 2 worden verbonden met verschillende smarthome-apparaten. Voor meer over alle specificaties van de Arlo Pro 2-camera raden we je aan ons eerder geschreven bericht te lezen.

Reacties (0)