Netatmo introduceert de Slimme Modulerende Thermostaat

29 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat groot

Netatmo heeft vandaag een nieuw product aangekondigd. De Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat is compatibel met de meeste OpenTherm-ketels en stelt gebruikers in staat om de verwarming op afstand te bedienen met de Home + Control-app.

Temperatuur op afstand aanpassen

De Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat laat je dus op afstand de temperatuur in huis aanpassen. Ook kunnen gebruikers kiezen voor een verwarmingsschema. Dit model beschikt tevens over een Auto Adapt-functie. Hiermee past de thermostaat de verwarming aan op de buitentemperatuur en de thermische eigenschappen van het huis. Denk in dat laatste geval bijvoorbeeld aan de isolatie van het huis. Auto Adapt in combinatie met OpenTherm-modulering bepaalt automatisch de tijd die nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken.

Je kunt de thermostaat bedienen via de Home + Control-app van Legrand. Aan de hand van vijf vragen over je dagelijkse gewoontes wordt een planning gecreëerd die volledig is aangepast op je levensstijl. Denk hierbij aan aankomst en vertrektijden van de gezinsleden. Indien gewenst kun je ook zelf de temperatuur aanpassen via de app.

Andere functies zijn Auto-Care, waarbij je via de app direct een melding van een storing krijgt, en stembediening met je favoriete stemassistent. Zo is de Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat compatibel met Apple HomeKit. Ondersteuning voor Google Assistent en Amazon Alexa komt in de nabije toekomst.

De Slimme Modulerende Thermostaat van Netatmo werkt draadloos en kun je in elke kamer van het huis plaatsen. Voor installatie raadt het bedrijf aan om een gecertificeerd installateur in te schakelen. Overigens is dit model ook compatibel met de Netatmo Slimme Radiatorkranen. Hiermee kun je de verwarming in afzonderlijke kamers regelen.

Prijs en beschikbaarheid

De Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat is vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Netatmo en in de winkel. De adviesprijs is 239,99 euro. Dit is een all-in prijs. Bij Netatmo hoef je nooit een abonnement af te sluiten en updates zijn altijd gratis.

Reacties (0)