Nanoleaf brengt aanraakgevoelige bediening naar Homekit-huizen

05 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Nanoleaf Canvas-9

Er is een update beschikbaar voor de Nanoleaf Canvas Smarter Kit voor Apple Homekit-gebruikers die touch controls toevoegt. Wanneer je de update als Homekit-gebruiker binnengehaald hebt, dan veranderen de verschillende panelen in slimme knoppen.

Download de update voor Nanoleaf Canvas

Homekit-gebruikers met de Nanoleaf Canvas aan de muur mogen nu een update verwachten voor het modulaire lichtsysteem. Wanneer je de update binnenhaalt, dan veranderen de lichtpanelen in slimme knoppen, genaamd Touch Actions. Met een druk op een paneel schakel je een scene in of activeer je een specifiek apparaat. Je kunt in totaal vijfhonderd panelen gebruiken in één huis en al die panelen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Zo hoef je geen gebruik te maken van je smartphone of bijvoorbeeld van Siri.

Binnen de app kun je precies instellen wat je wil dat er gebeurt. Bovendien zijn er drie mogelijkheden: één keer drukken, twee keer drukken en langer ingedrukt houden. Touch Actions werkt vooralsnog alleen op het Nanoleaf Canvas-systeem en werkt dus niet met de standaard kit van het bedrijf. De update is voor iedereen afgelopen live gegaan, waardoor het dus kan zijn dat je hem al ontvangen hebt. Mocht je willen checken of dat het geval is: je hebt versie 1.4.0 van de Canvas nodig, evenals versie 3.4.0 van de officiële iOS-applicatie.

Reacties (0)