Dit nachtlampje geeft je notificaties van Twitter en e-mail

29 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
Aumi-Mini

Het Aumi bluetooth nachtlampje was twee jaar terug een succes op Kickstarter en nu komen de makers met een uitgebreidere en verbeterde versie. De Aumi Mini is namelijk een nachtlampje dat verbonden wordt met je WiFi en ondersteuning voor IFTTT biedt om verschillende zaken te automatiseren.

De Aumi Mini is een heel klein lampje dat op nagenoeg elke USB-adapter aangesloten kan worden en zo met het stopcontact gekoppeld kan worden. Je kunt de accessoire zelf op een USB-poort van je computer aansluiten.

Het lampje kan diverse notificaties weergeven middels miljoenen kleurcombinaties en effecten. Zo kun je de lamp laten knipperen wanneer je een e-mail krijgt, hem blauw laten schijnen als het regent of hem puur als nachtlampje gebruiken wanneer je ’s nachts het bed uit moet. Het lampje kan ook zijn eigen events triggeren dankzij de ingebouwde omgevingslichtsensor en touchsensor. Druk je op de touchsensor, dan kun je middels IFTTT bijvoorbeeld een lamp aan laten gaan, de airconditioning activeren of de thermostaat instellen op een bepaalde temperatuur.

Middels de meegeleverde app kun je de kleur, de helderheid en de modi van het lampje aanpassen. Via Kickstarter kun je voor 24 dollar in het project investeren en direct je eigen exemplaar reserveren.

Reacties (0)