Modulair lichtsysteem Nanoleaf Canvas vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

28 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Nanoleaf Canvas

De Nanoleaf Canvas is per direct verkrijgbaar in Nederland. Dit modulaire lichtsysteem met vierkante panelen laat je zelf je eigen kunstwerk maken. Je bedient de panelen met de app, via aanraking of via stembediening.

De Nanoleaf Canvas ligt vanaf nu in de winkels. Het modulaire lichtsysteem met panelen werd in november verwacht, maar ligt nu dan eindelijk in de Nederlandse winkels.

Je kent Nanoleaf waarschijnlijk van de Aurora. De Aurora werkt vergelijkbaar en bevat ledpanelen in een driehoek die je in elk gewenst motief kunt ophangen aan je eigen muur. De Nanoleaf Canvas-panelen zijn rechthoekig. De vierkante lampen plaats je in een eigen patroon en kun je vervolgens gemakkelijk beheren met een app, door middel van aanraking of via stembediening met Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit. Tevens is er ondersteuning voor IFTTT.

Indien gewenst kun je dus een hele wand in je woonkamer bedekken met deze vierkante panelen. Eén paneel is vijftien bij vijftien centimeter en heeft een kleurbereik van 16,4 miljoen kleuren. Het leuke is dat ze aanraakgevoelig zijn, maar dat er tevens ook een microfoon in verwerkt zit. Ze kunnen dus ook reageren op muziek. Hierdoor heeft de Canvas standaard al veel meer mogelijkheden dan de Aurora.

Starterset en uitbreidingssets van de Nanoleaf Canvas

Wil je zelf ook je eigen kunstwerk aan de muur hebben hangen? De Nanoleaf Canvas Smarter Kit is per direct verkrijgbaar voor 199,99 euro. Hierbij krijg je één bedieningspaneel en 8 gewone panelen. Wil je je patroon uitbreiden? Je kunt gemakkelijk een uitbreidingsset aanschaffen. Deze bevat vier panelen voor 79,99 euro. Je kunt tot vijfhonderd verschillende panelen bedienen met één bedieningspaneel.

Verwacht binnenkort een uitgebreide review van de Nanoleaf Canvas op onze website.

Reacties (0)