Met Locky kun je zien of je deur op slot zit of niet

05 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
locky

Op Kickstarter tref je nu Locky aan: een bluetooth-accessoire waarmee je kunt achterhalen of je deur op slot zit of niet. Het is niet mogelijk het slot te bedienen met deze gadget: ben je dus van huis en zit je deur niet op slot, dan kun je daar vanaf een afstand weinig aan doen.

Dit is de Locky

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een slim slot te installeren in zijn of haar deur, daarom is het fijn dat bedrijven alsnog meedenken en met oplossingen komen die het één en ander kan vergemakkelijken in je smarthome. Neem bijvoorbeeld de Locky, een omhulsel voor je sleutel waarmee je toegang krijgt tot enkele slimme functies. Met de accessoire is het mogelijk te achterhalen of je deur op slot zit of niet. Het systeem bepaalt dat door middel van een extra bluetooth-sensor op je deur en de manier waarop de sleutel gebruikt wordt.

Daarnaast zit er ook een speaker aan boord van deze gadget, waardoor je je sleutel mogelijk sneller kunt terugvinden wanneer je hem kwijt bent. Dit gaat allemaal via de gratis applicatie. Verder is Locky in staat meerdere deuren in de gaten te houden, zolang je bereid ben meerdere sensoren te installeren. Het is verder niet mogelijk de deur op slot te doen wanneer je dat bent vergeten, dus hopelijk heb je dan je beveiligingssysteem of beveiligingscamera geactiveerd. Je kunt het project nu steunen op crowdfundingplatform Kickstarter.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)