Met de Pawbo Spring kun je zien hoe vaak je huisdier drinkt op een dag

06 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
pawbo-spring

Met de Pawbo Spring is het mogelijk te achterhalen hoe vaak je huisdier drinkt op een dag. Het is een slimme waterfontein met camera aan boord. De waterbak kan gevuld worden met drie liter water en heeft ook drie filters aan boord. De Spring kan worden gebruikt door katten en honden.

Dit is de Pawbo Spring

De Pawbo Spring, van fabrikant Acer, is een slimme waterfontein voor katten en honden, die kan laten zien hoe vaak je huisdier bij het bakje staat om water te drinken. In de bak kun je tot drie later water kwijt. Ook zijn er drie filters, zodat je zeker weet dat de beestjes schoon water drinken. Met zijn hellende design is de accessoire geschikt voor grote en kleine dieren. Mocht je huisdier rond deze tijd van het jaar te weinig drinken, dan krijg je daar een notificatie over. Ook krijg je zo te zien wanneer het water ververst moet worden in de bak.

Verder kan de Pawbo Spring een overzicht geven van de dag en kun je per uur, per dag en per week inzien wat de drinkgewoonten zijn van je hond of kat. Zo krijg je meer inzicht in de gezondheid van je huisdier. Mocht je meerdere huisdieren hebben rondlopen, dan kun je een iPuppyGo kopen (een huisdiertracker) en die synchroniseren met de slimme waterbak. Verder is er nog een camera aanwezig, zodat je altijd kunt kijken wat je huisdier nou precies aan het doen is. En je kunt er ook foto’s mee maken zodra ze aan het drinken zijn.

Reacties (0)