Met de Dyson V11 Absolute Extra stofzuig je 2 uur lang snoerloos

25 maart 2020 1 Minuut 0 Reacties
dyson-v11-absolute-extra-1

Dyson heeft een nieuwe versie van de V11-stofzuiger met kunstmatige intelligentie gepresenteerd, namelijk de Dyson V11 Absolute Extra. Dit nieuwe model bevat een verwisselbare accu waardoor je in staat bent tot twee uur snoerloos te stofzuigen in huis.

Dit is de Dyson V11 Absolute Extra

De extra, snoerloze stofzuigtijd wordt behaald door tussendoor dus van accu te wisselen. Dat moet heel gemakkelijk gaan via een kliksysteem, laat de fabrikant weten in een persbericht. Verder is dit nagenoeg dezelfde slimme stofzuiger als de eerder uitgebrachte V11, die werkt met kunstmatige intelligentie. In dit geval betekent dat het volgende: de slimme stofzuiger past zich automatisch aan op het type vloer, via drie microprocessors, om de zuigkracht tussen tapijten en harde vloeren te veranderen voor extra power waar nodig is.

De Dyson V11 Absolute Extra heeft daarnaast twintig procent meer zuigkracht dan zijn voorganger, dankzij de Dyson Hyperdymium-motor (die draait met 125.000 toeren per minuut). Het ingebouwde scherm toont de geselecteerde energiemodus en de resterende looptijd, waardoor je straks dus meer controle hebt over de reiniging van je vloeren in huis. Het scherm herinnert je er tevens aan wanneer filters moeten worden gereinigd voor optimale prestaties, en of er eventuele blokkades zijn – en hoe ze te verwijderen.

Blootstelling aan stof en allergenen kan het welzijn beïnvloeden. Het volledig afgedichte filtersysteem van het vacuüm vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron voor een schonere lucht. 14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000g om microscopisch kleine deeltjes – zoals pollen, bacteriën en huisstofmijten – in het stofreservoir op te vangen. De Dyson V11 Absolute Extra snoerloze stofzuiger is vanaf nu beschikbaar via de website van Dyson voor 649 euro. De machine is beschikbaar in de kleuren blauw en goud.

Reacties (0)