Mesh-wifi-systeem Devolo Magic voorzien van kinderbeveiliging

14 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
devolo-magic-mesh-wifi-2

Smarthomefabrikant Devolo heeft een update uitgebracht voor Devolo Magic, het mesh-wifi-systeem van het bedrijf. Zo is er nu een kinderbeveiliging toegevoegd en kun je snel een gastnetwerk opzetten voor mensen die op bezoek zijn.

Download de update voor Devolo Magic

Maak je thuis gebruik van het mesh-wifi-systeem Devolo Magic? Dan is het goed om te weten dat je nu de Delos-update kunt downloaden. Update 5.2 is handmatig te downloaden, maar kan ook automatisch activeren wanneer je Automatisch updaten hebt geactiveerd. De update brengt onder meer een kinderbeveiliging met zich mee. Ouders kunnen een maximale tijd instellen voor het internetgebruik van hun kinderen, zodat ze stoppen op het moment dat het is afgesproken. Ook kan wifi-toegang op specifieke momenten worden toegestaan.

Daarnaast is het nu gemakkelijker een gastnetwerk op te zetten en de inloggegevens van dit netwerk te delen met vrienden die op bezoek komen. Dat kan met een persoonlijk wachtwoord of door het scannen van een qr-code. Ook handig: dankzij de update zijn gastnetwerken voor een vooraf bepaalde tijd in te stellen en worden na deze periode automatisch gedeactiveerd. Delos is ook beschikbaar voor de dLAN-adapters 550 WiFi, 550+ WiFi, Outdoor WiFi en 1200+ WiFi ac. Voor deze apparaten is een auto-updater beschikbaar.

Ondanks de update voor beide productfamilies blijven de dLAN- en Devolo Magic-adapters onderling niet-compatibel.

Reacties (0)