LSC Smart Connect: smarthome-producten nu te koop bij de Action

14 oktober 2019 2 Minuten 0 Reacties
LSC Smart Connect

Voor smarthome-producten hoef je tegenwoordig niet meer een consumentenelektronicawinkel op te zoeken. Ook de Action verkoopt sinds kort smarthome-producten voor een Action-prijsje.

Action verkoopt smarthome-producten onder de naam LSC Smart Connect. Het bedrijf heeft gelijk veertien verschillende producten in de winkels gelegd. Van bewegingsmelders en deursensoren tot led-verlichting en slimme stekkers. In het assortiment vind je zowel White Ambiance als kleurenlampen terug. Ook de populaire slimme filamentlampen liggen al direct in de winkels voor nog geen tien euro per stuk

Door verlichting, de sirene, de deursensor en de bewegingssensor met elkaar te combineren kun je ook gelijk een compleet alarmsysteem in huis halen. Ook een slimme ledstrip en een complete plafonnière zijn per direct voor een zacht prijsje te koop. Zoek je dus een nieuwe plafonnière? Voor nog geen 17 euro haal je een complete slimme lamp van 1.400 lumen in huis.

Je hoeft geen hub te installeren, want de producten van de Action werken gewoon op je eigen 2.4 Ghz wifi-netwerk. Ook spraakbediening wordt ondersteund met Google Assistent en Amazon Alexa. LSC Smart Connect heeft een eigen app voor iOS en Android. De producten zijn Powered by Tuya, wat betekent dat je in plaats van de LSC Smart Connect-app ook de Tuya Smart-app zou moeten kunnen gebruiken voor de bediening. Ook IFTTT (If This Then That) zou mogelijk moeten zijn.

Advertentie

Binnenkort de review op fwd.nl

Action biedt met de LSC Smart Connect-serie een betaalbaar alternatief ten opzichte van de gevestigde (duurdere) merken. Aangezien je geen hub gebruikt, maar de producten direct op je wifi-netwerk aansluit zijn we dan ook benieuwd wat dit doet voor de eventuele (over)belasting van je thuisnetwerk en de veiligheid. Dat is zeker iets wat de moeite waard is om in te duiken. Verwacht binnenkort dan ook een uitgebreide review van de LSC Smart Connect-serie van de Action op fwd.nl. Wil je alle producten alvast bekijken? Kijk daarvoor op de website van Action.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)