LG kondigt robotstofzuiger met dweilfunctie aan op CES

01 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
LG LG CordZero ThinQ A9

LG heeft vlak voor de start van CES 2020 al een nieuw product voor het slimme huis aangekondigd. De Zuid-Koreaanse fabrikant komt met de CordZero ThinQ Robotic Mop dweilrobot en de CordZero ThinQ A9 robotstofzuiger met dweilfunctie.

De LG CordZero ThinQ A9 is een robotstofzuiger die niet alleen gemaakt is voor het opzuigen van vuil. Er zijn namelijk twee opzetstukken voor deze robot: een voor stofzuigen en een voor dweilen. Je kunt eenvoudig tussen de twee modi wisselen. Het apparaat is voorzien van een waterreservoir waarmee de perfecte hoeveelheid water afgegeven wordt, vervangbare filters die eenvoudig schoon te maken zijn en twee hot-swappable accupakketten. De CordZero ThinQ A9 is volgens LG geschikt voor alle soorten ondergrond.

Ben je op zoek naar alleen de dweilfunctie dan is de CordZero ThinQ Robotic Mop interessant. Dit model is puur en alleen ontwikkeld om de vloer te dweilen, maar je kunt em in combinatie met de  CordZero ThinQ R9 stofzuiger gebruiken. Beide apparaten weten elkaars positie en ‘rijden’ elkaar niet in de weg. Sterker nog: de stofzuiger zorgt dat plekken eerst gezogen worden, waarna de robotdweil de boel afmaakt. Beide apparaten hebben volgens LG twee camera’s waarmee de omgeving wordt gedetecteerd en waarmee voorkomen moet worden dat meubels geraakt worden.

LG lanceert de twee nieuwe producten volgende week tijdens CES 2020 in Las Vegas. Mogelijk horen we dan ook meer over de prijzen en beschikbaarheid.

Reacties (0)