Interpolis en HomeWizard komen met ThuisVeilig pakket

09 juni 2016 1 Minuut 4 Reacties
ThuisVeilig pakket

HomeWizard heeft de handen ineen geslagen met Interpolis en is tot een oplossing gekomen om huizen veiliger te kunnen maken. Het ThuisVeilig pakket is het idee dat uit de hoge hoed is gekomen van beide partijen. Het pakket bestaat uit een watermelder, een LED lamp, een slimme rookmelder en een HomeWizard link. Alle producten zijn via het laatstgenoemde product te koppelen aan een applicatie en zo van afstand in de gaten te houden.

Het ThuisVeilig pakket van Interpolis en HomeWizard werkt vlekkeloos samen met een gloednieuwe app die ook gelijk is gelanceerd en de naam ThuisVeilig heeft meegekregen. Via de applicatie kun je niet alleen in de gaten houden of er sprake is van een rookmelding of watermelding, ook kun je je LED lamp regelen via de applicatie. Zo kun je onder andere van afstand met de kleurtemperatuur spelen. Ook kun je instellen dat je berichten krijgt zodra er rook of water wordt gedetecteerd.

De prijzen van het ThuisVeilig pakket

Interpolis heeft ervoor gekozen om het complete pakket gratis beschikbaar te stellen voor klanten die tussen 1 juni 2016 en 31 december 2016 een woon- en inboedelverzekering bij hun afsluiten via de Rabobank. Mocht je dat gedaan hebben, kun je het pakket aanvragen. Mocht je al de beschikking hebben over een pakket, dan kun je dat pakket ook uitbreiden. In dat geval betaal je €38,75 voor een watermelder, €49,95 voor een rookmelder en €19,75 voor een LED lamp.

ThuisVeilig

Bron HomewWard Via Interpolis

Reacties (4)