Homey maakt Flows starten middels Siri Shortcuts mogelijk

07 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
Homey SLP

Goed nieuws voor de gebruikers van Apple-apparaten en de Homey. De smarthomecontroller kan namelijk vanaf nu Flows starten middels Siri Shortcuts. 

Athom, het bedrijf achter de Homey smarthomehub, kondigt vandaag aan Siri Shortcuts te ondersteunen. De iOS-versie van de Homey-app maakt het mogelijk om Flows te starten middels een Shortcut binnen iOS.

Simpel gezegd betekent dit dat je scenario’s die je binnen de Homey-omgeving hebt aangemaakt kunt laten starten wanneer er iets gebeurt op je iPhone of iPad. Zo kun je bijvoorbeeld de gordijnen automatisch laten openen wanneer het alarm op je iPhone af gaat, of de deur laten openen wanneer je met je iPhone een NFC-tag aantikt bij de voordeur. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos want je kunt alle Flows binnen Homey laten starten.

Het is ook mogelijk om hiervoor je stem in te zetten. Zo kun je dankzij de ondersteuning voor Siri Shortcuts met de tekst “Hey Siri, Netflix!” de Netflix-app op je televisie laten starten en de lichten laten dimmen. Om van Siri Shortcuts gebruik te maken heb je de meest recente versie van de Homey-app voor iOS nodig; versie 6.5.0.

Advertentie

Benieuwd naar hoe je Homey in kunt zetten om je huis slimmer te maken? Wij zijn de uitdaging aangegaan en bouwen momenteel een huis dat zal draaien op de intelligentie van deze smarthomehub. Alles over dit project lees je op de FWD Smart Living Project pagina.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)