HEMA start met collectie slimme verlichting en accessoires

15 oktober 2020 1 Minuut 5 Reacties
HEMA

Ook winkelketen HEMA start met slimme verlichting en accessoires. Vanaf vandaag zijn de eerste negen producten te koop. Het gaat in totaal om zeven slimme lampen en twee accessoires.

Je bedient de slimme producten met de HEMA smart verlichting-app. Je kunt de lampen aan- en uitzetten, het licht dimmen of de kleurtemperatuur aanpassen. Ook zijn er kleurenlampen in het assortiment waarbij je via de app direct zelf een kleur kunt kiezen. Je hebt geen hub nodig bij de slimme producten van de winkelketen. Alles draait via wifi. In de collectie vinden we verschillende vormen lampen. Onder andere een peer, kogel, globes, edison en een spotje. Tevens is er ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa.

Slimme accessoires

Naast de slimme lampen komt HEMA ook met slimme accessoires. Zo is daar een afstandsbediening waarmee je dus je smartphone en de app niet nodig hebt, maar de lampen gewoon met de afstandsbediening kunt bedienen. Ook is er een slimme stekker. Hiermee schakel je op afstand de stroom aan of uit. Hiermee kun je bijvoorbeeld je koffiemachine op een bepaald moment inschakelen of straks de kerstboomverlichting op gezette tijden automatisch kunt in- of uitschakelen.

Prijzen beginnen vanaf 10 euro voor een normale witte ledlamp (E27). De globe is 17,50 euro. De andere lampen, zowel E27 als E14 waarvan sommige lampen ook kleurlampen zijn, kosten 12 euro. De accessoires kosten 15 euro voor de smart wifi stekker en 20 euro voor de afstandsbediening. Je kunt de slimme verlichting van de HEMA zowel online in de webshop als in de winkels kopen.

Advertentie

Bekijk de collectie op de website van HEMA.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (4)

Remco

Remco
16 oktober 2020 om 15:28

Worden gemaakt door dezelfde fabrikant als die van de lampen bij Action (Tuya). Alleen zijn ze bij de HEMA duurder… Niet uitgeprobeerd, maar ik verwacht dat ze met dezelfde app te bedienen zijn. Werkt middels Google home gewoon samen. Blokker verkoopt ook een reeks lampen van de fabrikant Tuya. Ook duurder dan bij de Action. Hoewel een actie bij de Blokker (3 voor de prijs van 2) het interessant kan maken.

Inloggen
Willianne

Willianne
17 oktober 2020 om 13:55

Heb je wel ervaring met andere Tuya lampen die in dezelfde app te bedienen zijn? Zoals bv Blokker en Action?

Inloggen
Robert

Robert
16 oktober 2020 om 17:20

Bij de Action zijn de lampen vaak uitverkocht, helaas.

Inloggen
p

p
16 oktober 2020 om 18:56

tuya is volgens mij de software waar alles op draait en niet de fabrikant van de smart producten

Inloggen
Menno

Menno
17 oktober 2020 om 21:48

De fabrikant van de Action smart home producten is LSC.

Die producten van de HEMA kijken inderdaad erg veel op die van de Action.

De Action lampen en schakelaar werken erg goed.

Inloggen