Heatit lanceert nieuwe Z-Wave producten, waaronder Single Relay en Wall Controller

26 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
Heatit Single Relay

Heatit heeft deze week nieuwe producten aangekondigd die in een smarthome op basis van Z-Wave gebruikt kunnen worden. Het Zweedse bedrijf komt onder meer met een Single Relay en een nieuwe Wall Controller.

Heatit is een bedrijf dat zich al een aantal jaar focust op Z-Wave als communicatieprotocol voor het slimme huis. Het bedrijf heeft complete eigen oplossingen op basis van Z-Wave, bijvoorbeeld voor het verwarmen van je huis. De producten van Heatit kunnen echter ook op zichzelf gebruikt worden en gekoppeld worden aan een smarthomecontroller die Z-Wave ondersteunt.

Heatit ZM Single Relay

Deze week heeft Heatit zijn assortiment voor 2021 gepresenteerd en daar zitten een aantal interessante producten tussen. Zo brengt het bedrijf zijn eerste Single Relay op de markt. De ZM Single Relay maakt het mogelijk verbonden apparaten met maximaal 16A/3600W draadloos middels Z-Wave of met een fysieke schakelaar te bedienen. De module kan dan ook weggestopt worden achter een schakelaar of stopcontact. Daarnaast beschikt de Relay over energiemeting, automatische updates en de Z-Wave 700 chip. De module heeft een afmeting van 46 x 45 x 25mm.

Heatit Z-Push Wall Controller

Heatit vernieuwt ook zijn Z-Push schakelaars voor aan de wand. Deze Wall Controllers krijgen een nieuw uiterlijk en komen een nieuwe kleuren. De Z-Push Wall Controller komt voortaan standaard met een sets van drie schakelaars: een single switch, een dubble switch en een tripple switch. De schakelaars beschikken over een kleine led die de actie van een schakelaar kan aangeven. Per schakelaar is het mogelijk een apparaat of een groep van apparaten te bedienen, afhankelijk van de controller die gebruikt wordt. De Z-Push Wall Controller past net als zijn voorganger in een standaard System 55 frame en wordt gevoed middels een knoopcelbatterij. Dankzij de Z-Wave 700 chip moet de schakelaar lang meegaan, maar details over de batterijduur worden niet gegeven. Tot slot heb je de keuze uit twee witte varianten (RAL9003 en RAL9010) en een zwarte variant. Alle modellen kunnen in een System 55 frame geplaatst worden of met het meegeleverde frame aan de muur geplakt of geschroefd worden.

Een derde vernieuwingen in het assortiment is een nieuwe kleurversie van de Z-TEMP2 en Z-TRM3 thermostaten. Deze zijn vanaf nu ook beschikbaar in een zwarte afwerking. De Z-TEMP2 is de draadloze versie, terwijl de Z-TRM3 bedraad moet worden aangesloten.

De Heatit ZM Single Relay moet dit kwartaal nog op de markt verschijnen. De nieuwe Z-Push Wall Controllers verschijnen pas in het tweede kwartaal op de markt. De prijzen worden op een later moment bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)