Gelekt: Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 met ‘3D-bewegingsdetectie’

13 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
Ring Wifi Doorbell Pro 2

Soms lekt er per ongeluk iets uit van een leverancier, maar soms van een winkelier. Dat laatste lijkt het geval te zijn bij het nieuwe product van Ring: Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2.

Er lijkt een nieuwe Ring Video Doorbell aan te komen. Het gaat om de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 met 3D-bewegingsdetectie. Dit blijkt uit een artikelpagina van de Canadese winkel Best Buy die te vroeg online lijkt te zijn gezet.

Ring Wifi Video Doorbell Pro 2

Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2

Het gaat om een slimme deurbel die werkt via wifi. Volgens de pagina, die werd gespot door ZatzNotFunny, is het apparaat 324,99 Canadese dollar (210 euro) en start de pre-order op 31 maart 2021. Productnieuws en producten van Ring lijken elkaar in rap tempo op te volgen. Recentelijk werd er al een nieuwe bedrade deurbel aangekondigd en de mogelijkheid om Amazons slimme assistent Alexa te gebruiken in combinatie met Rings slimme producten.

Echter biedt Ring wel innovatie in zijn nieuwe product. Zo kan deze nieuwe Ring videodeurbel voor het eerst een hogere videokwaliteit halen dan 1080p. Hij zou een kwaliteit van 1536p halen met zicht van ‘top tot teen’. Zo zie je je bezoeker scherp en volledig in beeld. Dat is niet alleen handig voor bezoekers, maar ook voor pakjesbezorgers die geneigd zijn om een pakketje gewoon voor de deur te leggen. Daarmee is Ring niet de eerste, want dat was Arlo’s Video Doorbell eind 2019.

Advertentie

Vergelijking

Vergelijking Ringvideodoorbellpro

Hierboven een vergelijking van de Ring Video Doorbell Pro (links) en de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 (rechts). De nieuwe variant is iets breder en korter, met een lichter Ring-logo onderin. De omschrijving van Best Buy is als volgt:

Help je huis veilig en beveiligd te houden met de Ring Wi-Fi videodeurbel Pro 2. Uitgerust met HD-video, 3D-bewegingsdetectie en tweerichtingsgesprekken, kun je je huis in de gaten houden en zien en spreken met degenen die benader je deur. Het heeft zelfs Alexa-begroetingen ingebouwd die gemakkelijk de deur voor je beantwoorden.

Meer informatie:

  • 1536p HD video met uitgebreid top-tot-teen-zicht (Heat to Toe View) waarmee je duidelijk kunt zien wie er voor je deur staat
  • HD tweerichtingsgesprekken voeren mogelijk, incluslief snelle antwoorden waarmee je met bezoekers kunt praten en ze kunt horen
  • 3D bewegingsdetectie die beweging in en om je huis herkent
  • Ingebouwde Alexa-begroetingen die de deurbel voor je beantwoorden om je tijd te besparen
  • Aanpasbare privacy-instellingen om je data veilig te houden
  • Uitgebreide bewegingsinstellingen en pre-roll video maken de mogelijkheden van de deurbel nog meer uitgebreid

Hoewel de pagina er erg overtuigend uitziet, is het natuurlijk aan Ring om het product zelf aan te kondigen zodat we exact weten wat waar is van deze mogelijke nieuwe innovatie van het bedrijf.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)