FRITZ!Repeater 3000 heeft hogere draadloze datadoorvoer en meer

23 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
fritz!repeater-3000

De FRITZ!Repeater 3000 is een nieuwe meshrouter met wifi die het signaal in huis kan verbreden. Het apparaat heeft een hoger bereik en een hogere datadoorvoer in vergelijking met voorgaande modellen. De verkoopadviesprijs van het product bedraagt 129 euro.

Dit is de FRITZ!Repeater 3000

FRITZ! heeft de FRITZ!Repeater 3000 aangekondigd. Dit is een mesh wifirepeater voorzien van drie zendeenheden, waardoor er een groter bereik en een hogere datadoorvoer is in vergelijking met voorgaande modellen. Middels de extra 5 GHz-band communiceren de 3000-repeaters en de draadloze router met elkaar. Daarnaast zijn de apparaten voorzien van twee lan-poorten, waardoor je er ook apparaten op kunt aansluiten zonder wifiverbinding. Verder belooft FRITZ! regelmatig updates uit te brengen via het FRITZ!OS.

De FRITZ!Repeater 3000 installeer je met één druk op de knop. Dankzij het nieuwe design met verticale behuizing zet je de repeater overal in huis neer. De tri-band repeater neemt automatisch alle instellingen van de FRITZ!Box over, zoals de netwerknaam, het wachtwoord, de nachtmodus, instellingen van het gastennetwerk en automatische updates. De FRITZ!Box fungeert als Mesh Master: hij implementeert de instellingen en aanpassingen voor alle apparaten tegelijk. Handig voor de mensen die al geïnvesteerd hebben in dit bedrijf.

Bovendien geven led-lampjes aan wat de status en de kwaliteit van de verbinding tussen de repeater en de FRITZ!Box zijn. Gebruikers kunnen daarnaast de FRITZ!App WLAN gebruiken om een goede plek voor hun Mesh WiFi-repeater uit te kiezen. De repeater is in de fabriek versleuteld. Daarnaast is de nieuwe FRITZ!Repeater 3000 energiezuinig, zowel tijdens gebruik als in stand-bymodus. De FRITZ!Repeater 3000 is nu verkrijgbaar in Nederland, voor een verkoopadviesprijs van 129 euro.

Reacties (0)