EZVIZ komt met draadloze EZVIZ C3A-bewakingscamera’s en basisstation

14 maart 2019 2 Minuten 0 Reacties
EZVIZ C3A

EZVIZ komt met nieuwe draadloze bewakingscamera's en een basisstation. Op het basisstation kun je tot zes EZVIZ C3A-camera's aansluiten. Valt de stroom uit? Door de ingebouwde accu van het basisstation zal het systeem nog een uur blijven werken.

Afgelopen weekend kon je de review lezen van de D-Link Wire-Free Camera Kit. Deze set komt met twee draadloze camera’s en een wifi-hub. Ook Arlo heeft dergelijke draadloze systemen met de Netgear Arlo en de Netgear Arlo Pro 2. Ook fabrikant EZVIZ by Hikvision komt met een nieuw draadloos beveiligingssysteem. De EZVIZ C3A werd aangekondigd tijdens de CES 2019 in januari en is vanaf nu te koop. Een draadloos systeem zorgt ervoor dat je veel flexibeler kunt zijn in het plaatsen van de camera’s, zonder gedoe met kabels trekken en gaten boren.

Het pakket komt met het W2D-basisstation en de C3A 1080p wifi-camera. De wifi-camera is volledig draadloos en komt met een 5.500 mAh oplaadbare batterij. De camera is zowel binnen als buiten te gebruiken en is voorzien van Full HD-video, tweewegcommunicatie, PIR-bewegingsdetectie, nachtvisie tot 7,5 meter en ondersteunt tevens micro-sd-kaarten tot 128 GB. De kijkhoek van de camera is 126 graden. Via je smartphone en de EZVIZ-app word je op de hoogte gehouden van gebeurtenissen in en rond het huis en kun je live de beelden bekijken. De camera’s zul je eens in de drie maanden moeten opladen en kun je zowel neerzetten op bijvoorbeeld een kast, maar ook ophangen middels een optioneel verkrijgbare beugel.

Basisstation blijft werken bij stroomuitval

Het W2D-basisstation is het hart van het systeem. Je kunt tot zes EZVIZ C3A-camera’s op het basisstation aansluiten. Het heeft een 2.600 mAh oplaadbare batterij en een sirene van 100 decibel. Ook het basisstation heeft de mogelijkheid om een micro-sd-kaart tot 128 GB te plaatsen. Ook is er nog een versie van het basisstation met 4g aan boord, de WLB. Waarom het basisstation ook een batterij aan boord heeft als het ook op het stroom aangesloten kan worden? Als de stroom uitvalt, of door kwaadwillenden wordt afgesloten, dan zorgt de oplaadbare batterij ervoor dat het systeem nog een uur lang door kan blijven werken. Daarnaast zorgt het W2D-basisstation ervoor dat de accuduur van de camera’s effectief verlengd kan worden tot acht maanden.

Advertentie

Het EZVIZ C3A Duo Pack met een basisstation en twee C3A-camera’s kost 399,99 euro. Tevens zijn er sets te koop met een enkele camera of drie camera’s. Kijk voor meer informatie over de EZVIZ C3A-camera’s en het basisstation op de website van EZVIZ.

Reacties (0)